7. tammikuuta 2018

Pala kakkua

Englantilainen hedelmäkakku kuuluu meidän 
joulunseutuun ja näitä tuli leivottua useampi, koska on vaan hyvää
ja ennenkaikkea säilyy niin hyvin.
Tämä myös näyttää niin kivan värikkäältä.
Päiväteen aikaan on mukava käydä leikkaamassa pala tai pari.
Ja mikäs tätä estää tekemästä ympärivuoden, olisi oikein oiva vierasvara.
Ohjeen löydät tätäkautta.
Erityisen hyvältä tätäkakku maistuu inkivääriteen kanssa.




2 kommenttia:

  1. On kyllä niin kauniin värinen kakku hedelmäpaloineen!
    Taidanpa lähteä kaivamaan pakasteesta joulusta jääneitä luciapullia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kyllä nekin varmasti teen kanssa maistuu.

      Poista

Mukavaa kun kurkistit mäkisen kauppaan :)